Vi behandlar mail och beställningar i tur och ordning som de kommer in. Vår strävan är att besvara och bekräfta beställningen inom 48 timmar. Vi skickar vanligtvis böcker inom Sverige till ett värde av 500 kronor mot räkning att betalas över bankgiro. Om annat ej överenskommet gäller förskottsbetalning.

Enhetsporto

Alla försändelser inom Sverige kostar SEK 50. Handlar du för SEK 500 eller mer är det portofritt inom Sverige. Vi använder DHL samt Postnord. Önskas annat gäller posten avgifter.

Vid order från utlandet.

Förskottsbetalning via vårt konto i Danske Bank i Danmark, annas avvänder vi Pay Pal. Kontakta oss för mer information.  Till Danmark, Norge, Island och Finland är porto 1-500 g   SEK 75, 501-1000 g   SEK 100, därefter enl. posten taxa.

Vi är angelägna om att böcker vi skickar är i det skick som beskrivs i informationen Om någonting är annorlunda med boken är vad som beskrevs vid katalogtillfället, tar vi kontakt och meddelar detta innan boken skickas.

Ni har alltid rätt att returnera varorna ända till 14 dagar efter mottagandet. Returrätt accepteras när varorna skickas tillbaka med post inom dessa 14 dagar. Ni måste betala för portokostnaden, och notera att varorna skall paketeras väl. Vid mottagandet, blir Er betalning returnerad om ni förskottsbetalat. Ni får ingen återbetalning för utlägg för porto och andra avgifter för att varorna blivit skickade till Er.